Info : site : prosportcentrum.nl en ook op FB
Info : site : prosportcentrum.nl en ook op FB (Foto: PSC)

Grootse nieuwjaarsborrel en open dag

  Sport

Apeldoorn - Vele sporters weten inmiddels de weg naar Pro Sport Centrum aan de Mezenweg 13 in Apeldoorn te vinden. Het sportcentrum is een onderdeel van de Pro Sport Foundation. Een Stichting die is opgericht om het verantwoord sporten te stimuleren. Geen ledenfabriek, maar een huis waar iedereen zichzelf kan zijn en waar je naar je eigen niveau en wensen intensief begeleid wordt.

Als het aan de voorzitter ligt komen er in het jaar 2018 nog veel sporters bij.
Hij legt uit waarom. “Er wordt om veel verschillende redenen gesport. Recreatief, Prestatief, Medische indicatie, Maatschappelijke dwang, Persoonlijke ontwikkeling, Bedrijfscultuur. Wat je in de praktijk ziet is dat velen starten, maar weinigen het lang volhouden. De belangrijkste reden hiervan is dat de trainingsprogramma’s te saai zijn, teveel gericht op herhalen ipv te prikkelen. Creativiteit leidt tot stimulans en zal een deelnemer met plezier doen uitkijken naar de volgende training. 2000 leden is mooi voor de boekhouding, maar hoeveel leden sporten er daadwerkelijk regelmatig ?? Hoe worden de details van de oefeningen uitgevoerd door de leden ?? Waar is dat stukje persoonlijke aandacht ?? Bij Pro Sport Centrum staat het lid, zijn / haar wensen en de individuele ontwikkeling voorop. Sporten is plezier en is een stukje modern uitgaan. Even lekker jezelf zijn en alles van je afzetten. Gezellig met andere sporters, groot / klein, slank / volslank, blank / gekleurd, gelovig / niet gelovig, man / vrouw, jong / oud, lekker doen waar je zin in hebt “.

Om dit te bereiken biedt het centrum een zeer breed scala aan activiteiten en een gevarieerd trainingsprogramma, zodat je op ieder moment van de dag jezelf kan uitleven. Of je een startende of een gevorderde sporter bent, maakt niks uit. Iedereen is welkom in ons huis, 1 grote sportfamilie onder 1 dak. Met elkaar en voor elkaar, zo staan we 7 dagen in de week klaar om elkaar te helpen te genieten van het sporten.

Openingstijden

Maandag / Vrijdag 9.30 tot 21.30.

Zaterdag 09.30-14.00.

Zondag 10.00-14.00 Ladies Only

Voor wie
Pro Sport Centrum is van mening dat iedereen moet kunnen sporten. De tarieven van de contributie zijn laag (kinderen kunnen al vanaf voor € 5,00 per maand sporten, een volwassene voor € 17,50 per maand onbeperkt ) en de kwaliteit hoog. Instroom vanaf 5 of 6 jaar in de kinderlessen.

Ladies Only, de zondag is speciaal voor de dames, die liever niet gemengd willen sporten. Het hele Sportcentrum is dan het vrouwendomein. Vrouwelijke barmedewerksters en diverse vrouwelijke instructrices.

De voorzitter zegt over ledenacties :
“Wij hebben geen tijdelijke actie. Onze permanente actie is dat iedere geïnteresseerde zonder enige verplichting 2 WEKEN lang onbeperkt sfeer kan proeven en mee mag doen met alle sporten die wij aanbieden”. Daarnaast worden alle inkomsten besteed aan het in topconditie houden van ons huis, het leveren van hoogwaardige en voldoende begeleiding, trainingsmaterialen en het ondersteunen van maatschappelijke sportprojecten.

Dus je wordt lid en dient een goed doel, lekkerder sporten kan toch niet ??

Heb je interesse of wil je meer informatie, dan kan je alvast een kijkje nemen op : http://www.prosportcentrum.nl , Facebook : Pro Sport Centrum of stuur een mail : prosportcentrum@outlook.com of bel : 055 3016293”
Nieuwsgierig ?? Kom dan op onze nieuwjaarsborrel en open dag op zondag 7 januari 2018 van 12.00 tot 17.00 uur. Er volgt een rondleiding en er zijn diverse demonstraties om kennis te maken met onze activiteiten voor jong en oud. Uiteraard een drankje en een hapje en veel gastvriendelijke medewerkers.

Meer berichten