docent Douwe Geluk
docent Douwe Geluk (Foto: Ferdinand van Beek)

Gratis Tai Chi les in Apeldoorn

  Sport

APELDOORN - In de maand januari 2018 is er voor elke geïnteresseerde gratis Tai Chi, Qi Qong, Mindfulness en Meditatie. Deze workshops kan men iedere woensdag avond vanaf 10 januari komen volgen onder leiding van Douwe Geluk

De tijden veranderen en veel mensen bezwijken onder de druk van de snelle maatschappij waarbinnen we nu leven. Ook is het nieuwe jaar 2018 net begonnen en voor velen is dat dat vanuit de feestdagen vol ontspanning, weer de drukte in. Om fijn het nieuwe jaar in te gaan worden er door docent Douwe Geluk gratis Tai Chi inlooplessen georganiseerd. Deze inloop lessen zijn toegankelijk voor jong en oud en ook geschikt voor mensen die niet helemaal fit zijn.

Tai Chi Chuan is er in vele vormen en stijlen, deze oude kunst uit China heeft vele voordelen voor een energieker en vitaler leven. Het is van oorsprong een vechtkunst dus ook voor zelfverdediging is het erg handig en zeer leuk om te doen. Naast Tai Chi worden er ook Qi Qong thema"s behandeld op de gratis inlooplessen. Qi Qong zijn oefeningen voor het opwekken van energie. Dit verbetert ook de concentratie en je word er natuurlijk een stuk vitaler van.

Ook word mediteren behandeld, meditatie kan op vele manieren in verschillende houdingen. Meditatie brengt de mensen ook een goede innerlijke basis en een sterk fundament. Erg geschikt voor drukke mensen en mensen die in de haast van het leven zichzelf voorbij lopen. De gratis inloop lessen worden vanaf 10 januari 2018 verzorgd door sifu Douwe Geluk. Douwe Geluk is tweevoudig Nederlands kampioen en ook gehuldigd geweest door de gemeente Apeldoorn.

Een ware deskundige op het vlak van Tai Chi Chuan, Qi Qong en mindfulness. Heeft u interesse om naar de gratis inlooplessen te komen dan kunt u vanaf woensdag 10 januari 2018 terecht aan de Asselsestraat 167, 7311 EK te Apeldoorn de lessen zijn om 20:00 tot 21:30. Neem voor meer informatie contact op met: fuyuan.apeldoorn@gmail.com of bel met Douwe op 06-51820257.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden