Logo apeldoornsstadsblad.nl


G-Voetballers vv Loenermark succesvol

  Sport

LOENEN - Zondag 3 september hebben de G-voetballers van voetbalvereniging Loenermark uit Loenen genoten van de deelname aan het 18e Torenstad toernooi, georganiseerd door AZC Zutphen.

Om 9 uur werd vol goede moed en met de nodige spanning vertrokken naar Zutphen. Spannend omdat de spelers nog nooit 4 tegen 4 wedstrijden gespeeld hebben.

Aangekomen bij AZC werden we opgevangen door de organisatie. Na een welkomstwoord voor alle deelnemers konden we gaan omkleden en warm lopen voor de 1e wedstrijd. Bij de senioren kwamen we 1 speler te kort, dit werd aangevuld met een speler van AZC. Super dat een spelerstekort spontaan opgelost wordt door de tegenstander! Het jeugdteam bestond uit allemaal Loenermark spelers.

De wedstrijden werden gespeeld op veldjes met een opblaasbare boarding en op het Klaas-Jan Huntelaar Court. Het was zeker wennen in het begin om 4 tegen 4 te spelen maar de Loenermark spelers hadden het snel onder de knie. Er werd volop gescoord, de ene goal nog mooier dan de andere. De wedstrijden werden met wisselend succes gespeeld. Uiteindelijk beloond met een mooie 4e plaats.

De organisatie had voor alle deelnemers eten, drinken en een ijsje geregeld. Ook kreeg iedereen 2 loten voor de verloting. Met de herinneringsmedaille om de nek keerden we moe maar terugkijkend op een mooie dag huiswaarts.

Op de foto het senioren- en jeugdteam.

Heb jij ook interesse in aangepast voetbal voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking? Bij Loenermark is het de gewoonste zaak dat je volwaardig lid bent en net zo behandeld wordt als ieder ander. Door het aanbieden van aangepast voetbal wil Loenermark een regionale maatschappelijke behoefte invullen zodat G-Voetballers op relatief korte afstand bij een voetbalvereniging kunnen aansluiten.

Voor vragen over G-Voetbal bij vv Loenermark kun je bellen met Karin Klomp (06-13117647) of een email sturen naar g-voetbal@vvloenermark.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox