Metin Yavuz vertrekt uit SP-fractie

  Politiek

Apeldoorn - Metin Yavuz zal per 1 juli de Apeldoornse SP-fractie verlaten. Hij gaat naar Meppel verhuizen om dicht bij zijn kinderen te wonen.

Fractievoorzitter Sunita Biharie: ,,Metin is al ruim 12 jaar lid. Hij is één van de gezichten van SP Apeldoorn. Metin heeft zich vanaf het begin ingezet voor de wederopbouw van onze afdeling. Hij is altijd veel te vinden onder de mensen, met acties maar ook 1 op 1. Hij is een SP'er in hart en nieren en we gaan hem dan ook heel erg missen."


Metin Yavuz: ,,Als fractievertegenwoordiger ben ik vooral bezig geweest met de portefeuilles Zorg, Onderwijs en Cultuur. Zorg was mijn grootste portefeuille. Ik heb actief meegedaan in de PMA's, schriftelijke vragen gesteld aan het college, werkbezoeken afgelegd, acties bijgewoond, etc. Ik heb het SP-geluid naar mijn idee goed kunnen verwoorden in Apeldoorn. Persoonlijk is deze beslissing voor mij en mijn kinderen voor nu het beste. Wetende dat er veel stemmers zijn geweest die in mij het vertrouwen hebben uitgesproken, valt deze beslissing mij ook niet licht. Ik ben jullie nog steeds erg dankbaar voor het gegeven vertrouwen en hoop op jullie begrip."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden