W de Bruin
W de Bruin (W de Bruin)

Platenbeurs Apeldoorn

  Muziek

Apeldoorn - Het klinkt als muziek in de oren:  de CD & Platenbeurs in Dok Zuid op zondag 7 januari. 

Lekker snuffelen van 10 tot 16 uur tussen 100.000 CD's en LP's. Het ouderwetse vinyl is weer helemaal on his way back! Een comeback waar menig artiest jaloers op is. Sla je slag op zondag 7 januari tijdens de CD & Platenbeurs in Dok Zuid. Voor een zacht prijsje schaf je fijne LP's aan zodat je weer kan genieten van ouderwets gekraak.

Er is een enorm aanbod kwaliteits vinyl en een aansprekende cd-keuze daarbij worden er allerlei andere muziek-gerelateerde items aangeboden. Zo zullen er al "Zwarte Schijven" verkocht worden voor 1 euro maar ook Collector-items voor 100 euro en er worden meer dan 100.000 CD's en LP's aangeboden.

Schrijver Charles Beterams komt zijn boek Pink Floyd in Nederland presenteren. Pink Floyd heeft zelfs nog in Apeldoorn gespeeld. Waar? Vraag dat aan groot Pink Floyd kenner Charles.

Deze keer zal de Apeldoornse Platenbeurs een Internationaal tintje krijgen. Er zijn dertig internationale standhouders aanwezig uit Nederland, Duitsland, Belgie en Engeland. Zij zullen alle soorten muziek meebrengen met als specialisme: Hardrock, Sixties en Vinylsingles. Van ABBA tot ZAPPA. Ook vind je op de beurs een breed aanbod van hedendaagse artiesten waaronder Artic Monekeys, Coldplay en Adele. Verder zal er nog live muziek gespeeld worden tijdens het zoeken naar plaarjes. De Rockband Rhinorino komt een set spelen en aanstormend talent Youp

Meer berichten