Logo apeldoornsstadsblad.nl


(foto Marco van Essen)
(foto Marco van Essen)

Steenbeek sluit met prachtig eindfeest

  Ingezonden

UGCHELEN - De meeste kinderen in Apeldoorn en omstreken hebben afgelopen week afscheid genomen van hun meester of juf. Het is tijd voor vakantie. Op o.b.s. De Steenbeek in Ugchelen was het afscheid een stuk definitiever. Na 172 jaar sloot de openbare school definitief haar deuren.

Pas vijf weken geleden kregen de ouders en kinderen te horen dat er geen nieuw schooljaar zou zijn. Dat was wel even slikken. Maar ondanks de teleurstelling besloot een groep ouders dat er in ieder geval een prachtig slotakkoord zou moeten komen.

En dat was er afgelopen donderdag. Eerst gingen alle kinderen op schoolreisje naar De Spelerij in Dieren. Bij terugkeer was het hele schoolplein versierd. Dankzij sponsors als IJskaffee De Kei, Zwemschool Kablau, Kids Playground, JS Entertainment, traiteur De Cantharel, Kapsalon De Hoofdzaak, Kringloop De Waterlelie Loenen, Royalty Twins fotografie, visagiste Lisette Kerseboom en snackbar 't Bikkertje was er een springkussen, muziek, een modeshow en lekker eten, drinken en ijs voor iedereen.

De kinderen werden geschminkt en kregen zelfs een 'goodie bag' mee naar huis. Tot slot konden ze genieten van een modeshow uitgevoerd door hun 'opgepimpte' juffen en meester. En zo eindigde 172 jaar openbaar onderwijs in Ugchelen toch nog met een positieve noot. Tijd voor vakantie en straks een nieuwe school.

Reageer als eerste
Meer berichten