Foto: Floris Heuer

ASHTONIA, het absurde spektakel van de Ashton Brothers komt naar Apeldoorn

  Cultuur

Apeldoorn - Na twee jaren in de achtertuin van Slot Zeist gaat het absurde, avondvullende spektakel van de Ashton Brothers op reis.

Van vrijdag 24 mei t/m zondag 16 juni strijkt de karavaan der krankzinnigheid neer in Apeldoorn en neemt de Ashton Brother-familie haar intrek op het oude Zwitsal Terrein. ASHTONIA is een avond vol acrobatiek, magie, oogstrelende onzin en heerlijk eten. Een belevenis die zich niet makkelijk laat navertellen… Tevens is dit de laatste editie van ASHTONIA, mis het dus niet!

Ashton Brothers is een door internationale pers en publiek bejubelde variété-spektakelgroep. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. Maar hun honger naar meer, hoger, grootser en onmogelijker bleef groeien. Daarom ruilden Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde in 2017 het theater tijdelijk in voor hun eigen land. Een plek waar zij hun eigen wetten bepalen -zelfs die van de zwaartekracht- en enkel de lach regeert. Na twee succesvolle edities (met meer dan 60.000 bezoekers), trekken ze in 2019 met hun krankzinnige karavaan door het land om neer te strijken in het Klokgebouw in Eindhoven, het Zwitsal Terrein in
Apeldoorn, en tot slot de achtertuin van Slot Zeist.

Kaarten zijn te koop vanaf € 47,50 via www.ashtonia.nl
 

Meer berichten