Onbegrensd - de Verlorene: het debuut van Stéphanie Kok

  Cultuur
Stéphanie Kok leest voor uit eigen boek
Stéphanie Kok leest voor uit eigen boek (Foto: Evie Langeveld - EEF)

Apeldoorn - Zondag was de boekpresentatie van de achttienjarige Stéphanie Kok uit Apeldoorn. Met deze presentatie vierde zij samen met vrienden en familie de verschijning van haar debuut: Onbegrensd - de Verlorene.

De presentatie van haar boek vond plaats bij Met Liefde, by Robbert te Doetinchem. Terwijl Robbert de koffie verzorgde, vertelde Stéphanie meer over haar boek en las ze voor.

Haar eerste boek is een young adult / fantasie verhaal en gaat over Dustin. Hij is een kind van de nacht, maar kan zijn bovennatuurlijke krachten niet onder controle houden. Zijn wereld staat helemaal op de kop wanneer hij ook nog eens een stem in zijn hoofd hoort die hem zegt dat hij een Verlorene is.

Stéphanie woont in Apeldoorn, maar is in Doetinchem geboren en getogen. Haar grootste hobby is lezen en schrijven en sinds haar twaalfde is ze bezig geweest met deel 1 en 2 van Onbegrensd. Dat het eerste deel nu is gepubliceerd, is een droom die werkelijkheid is geworden.
Ze hoopt dan ook dat zoveel mogelijk mensen het boek gaan lezen en waarderen. Maar vooral vindt ze het erg leuk dat ze haar verhaal nu met de rest van Nederland kan delen.

Benieuwd naar het boek? Neem dan een kijkje op de website van Stéphanie Kok en kom alles te weten over haar debuut: www.stephaniekok.com

Meer berichten