Theatermaken bij DAK, gratis workshop op 21 november

  Cultuur

Theatergroep DAK geeft woensdagavond 21 november een gratis workshop theatermaken. Een spelavond om kennis te maken met DAK en met onze manier van werken. We zijn op zoek naar nieuwe spelers (m/v) voor onze groep; mensen die het leuk vinden om actief mee te doen aan een maakproces dat tot een originele voorstelling leidt.

Theatergroep DAK maakt eigenzinnige voorstellingen op allerlei locaties. We speelden onder andere op een landgoed, in het cafeetje van Marja en op het Zwitsalterrein. We spelen binnen en buiten, de ruimte is vaak een inspiratiebron voor de voorstelling. De stukken ontwikkelen we vanuit improvisaties, de tekst en het spel en de vormgeving groeien naar een eindproduct. Elke speler heeft zijn of haar inbreng. We maken met elkaar theater. Het proces wordt begeleid door een professionele theatermaker, Norbert Busschers, bekend van Theater Gajes (o.a. Deventer op stelten).

Heb je zin om mee te werken aan een productie met een groep enthousiaste spelers en een inspirerende regisseur? Geef je dan op via info@theatergroepdak.nl Kijk ook eens op onze website www.theatergroepdak.nl met onder andere foto’s van eerdere producties.

Deelname is gratis, maar alleen na aanmelding via info@theatergroepdak.nl.

Meer berichten