GIGANT op 12 juli in het teken van wereldband MUSE

  Cultuur

Apeldoorn - Op 12 juli staat GIGANT in het teken van MUSE! Vanaf 19:30 wordt de filmregistratie van MUSE - Drones World Tour vertoond en vanaf 21:30 gaat de popzaal open voor de beste MUSE tributeband: MUSEST. Combitickets voor deze avond kosten €20,00. Vrienden van Gigant betalen €18,00. Er zijn ook losse filmtickets en concerttickets te koop. Deze kosten €12,50 per stuk. Tickets zijn te koop aan de kassa van Gigant en via www.gigant.nl. Let op: er zijn nog maar 50 combitickets beschikbaar.

MUSE komt naar het grote doek! In de filmzaal van Gigant kun je genieten van de meest recente tournee van MUSE, de Drones World Tour. De registratie is een verzameling van meerdere concerten uit deze tour en staat natuurlijk bomvol hits zoals 'Psycho', 'Plug in Baby', 'Supermassive Black Hole' en vele anderen. Beleef deze show opnieuw of maak hem alsnog mee als je hem eerder hebt gemist!

Goede MUSE-tribute bands zijn een zeldzaamheid. Dit omdat het bijna onmogelijk is om muzikaal de synergie en energie van dit wereldberoemde rocktrio te evenaren. MUSEST is de enige MUSE-tribute die dit kan. Sinds 2007 speelt deze Nederlandse tribute band bijna het gehele live-repertoire van MUSE. Elk nummer, met passie en technische perfectie uitgevoerd, in combinatie met een overweldigende live performance maakt MUSEST de tribute die je moet zien. Talloze nationale en internationale optredens, indrukwekkende recensies, radio airplay en meer dan 1.000.000 YouTube hits zijn dan ook het ultieme bewijs dat MUSEST zich 'The World's No.1 MUSE Tribute' mag noemen.

Meer berichten