Tim Koldenhof Producties biedt drie vooropleidingen aan: Vooropleiding Dans/Zang, Vooropleiding Thea-ter/Zang en Vooropleiding Theater. (foto Rob Voss)
Tim Koldenhof Producties biedt drie vooropleidingen aan: Vooropleiding Dans/Zang, Vooropleiding Thea-ter/Zang en Vooropleiding Theater. (foto Rob Voss) (Foto: Rob Voss)

Open Dag voor Tim Koldenhof Producties Vooropleiding

  Cultuur

Apeldoorn - Tim Koldenhof Producties organiseert op zondag 27 mei van 10.00 - 13.00 uur een Open Dag van de Voor-opleiding aan de Vlijtseweg 140. Tijdens deze Open Dag kunnen kinderen en jongeren (8-18 jaar) die van dansen, zingen en acteren hun beroep willen maken, meedoen met workshops en een kijkje nemen in de repetities voor de eindshows.

In lesdemonstraties laten de huidige leerlingen van de Vooropleiding zien wat er zoal in een les gebeurt. Joji Na van Tim Koldenhof Producties: "Heb je een droom om danser, zanger, acteur of musicalster te worden? Dan kun je niet vroeg genoeg beginnen met je opleiding, om daarna door te kunnen stromen naar het conservatorium, dansacademie of toneelschool. Daarvoor is de Tim Koldenhof Vooropleiding in het leven geroepen. Meer dan 95% van de Vooropleiding leerlingen vindt een plek op vooraanstaande academies als Lucia Marthas Institute of Performing Arts". 

Tim Koldenhof Producties biedt drie vooropleidingen aan: Vooropleiding Dans/Zang, Vooropleiding Thea-ter/Zang en Vooropleiding Theater. Er wordt ook individueel naar de leerling gekeken. Is het doel om naar het conservatorium te gaan en ligt de focus dus op zang? Dan is het mogelijk om extra zanglessen in het pakket op te nemen. De lessen van de Vooropleiding zijn vooral geconcentreerd op de vrijdag en zaterdag. Daarnaast wordt er verwacht dat een Vooropleiding-leerling doordeweeks extra lessen volgt.  Om op de Vooropleiding te komen, moet er altijd auditie gedaan worden. De audities voor de Vooropleiding zijn dit jaar op zondag 10 juni. Tevens wordt er tijdens de Open Dag  talent gescout voor de Vooropleiding van komend seizoen.

Vanaf komend seizoen biedt Tim Koldenhof Producties ook een speciaal programma voor getalenteerde kinderen/jongeren op de zondag aan: de Tim Koldenhof Producties Sunday Academy.    Dit is een lessen-pakket met dans- zang- en acteerlessen waar geselecteerde kinderen/jongeren werken aan hun talent. Deze Academy biedt leerlingen de kans om, bijvoorbeeld naast hun andere talenten, doordeweekse hobby's en sporten, hun talent te ontwikkelen op het vlak van de podiumkunsten. Het is ook mogelijk om de Sunday Academy te combineren met lessen op een andere zang- dans of theaterschool. Joji Na: "We zien regelmatig dat kinderen/jongeren om welke reden dan ook graag in het weekend extra lessen willen volgen, maar tegelijkertijd doordeweeks andere sporten of hobby's willen beoefenen. Dat kan dus prima naast elkaar bestaan vanaf komend seizoen door deel te nemen aan de Tim Koldenhof Producties Sunday Academy". 

Bijzonder scholarship voor 10 Apeldoornse leerlingen 
Voor komend seizoen stelt Tim Koldenhof Producties 10 scholarships beschikbaar voor de Vooropleiding. Joji Na: "De Vooropleiding is een vrij exclusieve opleiding. We vinden het belangrijk dat ieder talent, met welke financiële achtergrond dan ook, kans maakt om zijn of haar droom te verwezenlijken. Daarom bieden wij in samenwerking met de gemeente Apeldoorn deze scholarships aan voor de ontwikkeling van Apeldoorns talent." De scholarships voorzien in het lesgeld van de Vooropleiding. 

Meer informatie is te vinden op www.timkoldenhof.nl/vooropleiding

Meer berichten