Jubileum Apeldoorns Volksdans Overleg

  Cultuur

Apeldoorn - Op zaterdag 17 maart is het dertigjarig jubileumvan het Apeldoorns Volksdans Overleg.

Het A.V.O. is een samenwerkingsverband tussen de internationale dansverenigingen AVIVA en Phoenix-Apeldoorn. Voorheen waren de voormalige verenigingen Marnix en De Zevensprong ook onderdeel hiervan. Deze dag zal in het teken staan van "Toppers van Toen".

Vanaf 14.00 uur kunnen er workshops gevolgd worden, internationale dans, zang en muziek in verschillende niveaus. De docenten van beide verenigingen staan garant voor een afwisselende terugblik op de afgelopen 30 jaar. Vanaf 18.00 uur is er een internationaal buffet waarvoor men zich wel van te voren moet opgeven.

Het avondprogramma, vanaf 20.00 uur, wordt een 'bal' vol nostalgie. Naast non-stop zelf dansen worden de gasten getrakteerd op een spetterend optreden van het dansensemble van Phoenix in hun kleurige kostuums. De hele dag , inclusief eten kost 10,-- euro. Alleen in de middag of avond komen mag ook voor 5,-- euro per onderdeel.
Alles vindt plaats in 'de Veste', Fabianusstraat 4, in Apeldoorn Zuid. Natuurlijk kan er tussendoor een hapje en drankje genuttigd worden in het café van Phoenix op deze locatie.

Voor opgave:
AVIVA: cursusorganisatie@aviva-apeldoorn.nl
Phoenix, zie de agenda op de website: www.phoenix-apeldoorn.nl

Meer berichten

Shopbox