Logo apeldoornsstadsblad.nl


Tonnie Bruens, Johan Pot, Jan Pieter Moree en Michael Boersma zijn volop bezig met de voorbereidingen van dit evenement.
Tonnie Bruens, Johan Pot, Jan Pieter Moree en Michael Boersma zijn volop bezig met de voorbereidingen van dit evenement.

Verkleedfeest Original 80s Party met surprise act

  Cultuur

Apeldoorn - Als vervolg op de succesvolle editie van The Original 80s Party 2016 gaven de organisatoren van het thematisch evenement zaterdag een persconferentie waarin zij onder andere de nieuwe elementen van het evenement van dit jaar presenteerden. Over de aangekondigde "Super Surprise Act" werd zeer geheimzinnig gedaan. De verwachting is dat over dit specifieke optreden nog lang zal worden nagepraat in Apeldoorn en omgeving.

Op zaterdag 28 oktober om acht uur 's avonds gaan de deuren van de Zwitsal fabriek aan de Vlijtseweg in Apeldoorn weer open voor The Original 80s Party 2017. Na het overweldigende succes van vorig jaar, waarbij in de voorverkoop alle kaarten uitverkocht waren, heeft de organisatie besloten het evenement wederom te laten plaatsvinden.
Tonnie Bruens, Johan Pot, Jan Pieter Moree en Michael Boersma zijn volop bezig met de voorbereidingen van dit evenement. Dit jaar ligt nadruk op authentieke kleding. Michael Boersma geeft aan dat het zeer op prijs gesteld wordt als bezoekers zich zo origineel mogelijk kleden. "dress to impress" er zullen prijzen worden uitgereikt in de categorieën: beste geklede dame, best geklede heer en mooist uitgedoste groep.

Tonnie Bruens legt uit dat de locatie uit drie zalen bestaat:
•    In de ontvangstruimte is gelegenheid voor het fotomomentje. Onder andere op basis van deze foto's zal de jury haar besluiten nemen. 
•    Vervolgens loopt men door naar "De Singlesbar". Deze kleine zaal is gezellig ingericht en er zal muziek uit de jaren tachtig te horen zijn die in de grote zaal niet gedraaid wordt. Man kan in de singlesbar relaxen, dansen en een drankje drinken. 
•    In de grote zaal zal het spetterende discofeest plaatsvinden. De grote zaal is geheel ingericht als discotheek in de stijl van de jaren tachtig. 
Bereid je in de grote zaal voor op veel discolicht, spiegelbollen, blacklight en swingende voormalige tieners met "the moves" uit hun jeugd, zegt Jan Pieter Moree van Den Spieker evenementen-organisatie, het Apeldoorns bedrijf dat ook dit jaar de operationele uitvoering verzorgt. Als primeur kunnen we melden dat de muziek wordt gedraaid door René Verkerk en Lindo Duvall. Deze discjockeys van Radio10 gaan zorgen voor een geweldig feest. De aankleding van het evenement is zo authentiek mogelijk zodat je echt het gevoel hebt terug te zijn in de jaren tachtig. 

Op de vraag of er een tipje van de sluier kan worden opgetild over het grote mysterie geeft Johan Pot als antwoord: "Kunt u een geheim bewaren?..., wij ook!, maar zorg dat je er bij bent…"
Dit is hét onderdeel dat jammer genoeg in nevelen gehuld zal blijven tot het doek open gaat. 


Veel enthousiaste bezoekers die vorig jaar The Original 80s Party bezocht hebben zijn inmiddels al voorzien van toegangskaarten en kijken uit naar 28 oktober, zo is op de FaceBook te lezen. Voor andere geïnteresseerden; The Original 80s Party is te vinden op FaceBook of op www.80sparty.nl voor informatie over het evenement, de meest recente ontwikkelingen voor wat betreft de voorbereiding en toegangskaarten. 

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox