Logo apeldoornsstadsblad.nl


De Loolaan Galerie kleurt weer rood

  Cultuur

Apeldoorn - Op vrijdag 15 september om 17.00 uur wordt de 6e editie van de tentoonstelling CODE ROOD van de Stichting Ateliers Apeldoorn op feestelijke wijze geopend. De tentoonstelling vindt, net als vorig jaar, plaats in de Loolaan Galerie, Loolaan 31A, tegenover de jarige Grote Kerk.

Voor het 6e jaar in successie vindt deze tentoonstelling plaats, waaraan ook dit jaar weer een groot aantal van de kunstenaars aangesloten bij de Stichting Ateliers Apeldoorn deelneemt.

Het thema dit jaar is “Gevangen in beweging en verlangen”. De kleur ROOD kent vele schakeringen, waarbij de vorm waarin het zich laat zien belangrijk is voor de indruk die het op je maakt. De kunstenaars geven ieder op geheel eigen wijze invulling aan het thema ROOD, waardoor er een diversiteit in verbeeldingsuitingen te zien zal zijn. Hierdoor wordt de kijker verrast door kunstwerken waarin ROOD op een subtiele wijze of op een hele expressieve wijze verwerkt is.

Het antwoord op de vraag of ROOD emotie opwekt is aan de kijker!

De tentoonstelling is te zien in de weekenden van 16/17 en 23/24 september in de Loolaan Galerie, Loolaan 31A. Deze dagen telkens geopend van 13.00-17.00 uur. Op deze dagen zijn er ook diverse kunstenaars aanwezig om te vertellen en vragen te beantwoorden.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox