Lezing Odd Fellows Apeldoorn

Apeldoorn - Op dinsdagavond 9 september houden de Odd Fellows Apeldoorn onder de noemer Odd Associates een lezing. Deze maakt deel uit van een serie avonden voor belangstellenden die geïnteresseerd zijn in het doen en laten van de Odd Fellows. De lezing wordt gehouden door Rien Inniger en heeft als titel: Van loden letter naar digitale snelweg.

Rien Inniger kwam al heel jong door een toeval terecht in de grafische wereld. Voor degenen die dat niets zegt: de drukkerij wereld. Op zijn 19e jaar was hij uitgever en drukker van een nieuwsblad. Later werden dat er zelfs meer.

Het was de tijd dat er in de drukkerij nog met loden letters, clichees, machinezetsel gewerkt werd. Het was een tijd waarin de drukkerij nog een ambacht was en de drukkers en zetters ware kunstenaars waren. De digitalisering en later ook het internet maakte dat die wereld in rap tempo veranderde. Rien kan er smakelijk over vertellen en neemt de luisteraar graag mee in een tocht van lang geleden naar het huidige media landschap. De lezing vindt plaats in het Odd Fellowhuis Apeldoorn, Violierenplein 101 te Apeldoorn

De toegang is gratis en na afloop is er volop gelegenheid tot discussie onder het genot van een hapje en een drankje. Je bent welkom vanaf 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur. De toegang is gratis.

NB: I.v.m. corona en de anderhalve meter regeling is onze zaalcapaciteit beperkter.

Vanwege die beperking gaarne het verzoek om als je de lezing wilt bijwonen om dat aan ons te melden. Het mailadres is rieninniger@oddfellowsapeldoorn.nl Alvast bedankt voor de medewerking.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden