Foto: Pim Ras Fotografie

McDelivery nu via Uber Eats beschikbaar in Apeldoorn

Apeldoorn - McDonald’s en Uber Eats gaan samenwerken in Apeldoorn. Zo kunnen Apeldoorners ook thuis of in het park genieten van hun favoriete McDelivery producten. 

Even geen zin om te koken na een drukke dag of iets te vieren? Met een paar simpele klikken in de bezorgapp van Uber Eats komen de producten van McDonald’s naar je toe. Hierdoor kan iedereen in Apeldoorn overal smullen van een heerlijke snack, een iconische burger of de klassieke Franse Frietjes.

Na een pilot eerder dit jaar, kiest McDonald’s er nu voor om samen met Uber Eats McDelivery permanent aan te gaan bieden in Apeldoorn, te beginnen bij restaurant Apeldoorn Centrum. Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland: “De pilot heeft laten zien dat Apeldoorners, net als de rest van Nederland, fan zijn van McDelivery en steeds vaker het spontane geluksmomentje, dat wij ook in onze restaurants bieden, thuis laten bezorgen.”

Franchisenemer Henk Koning is blij met de ontwikkeling van McDelivery in Apeldoorn: “Wij willen onze gasten altijd blij kunnen maken met al het lekkers wat wij te bieden hebben. Met McDelivery komen we ook naar onze gasten toe en dat wordt enorm gewaardeerd. En dat is ook wel begrijpelijk, want wat is er nou beter dan je favoriete snack of burger op je lievelingsplek: thuis?”

Hoe werkt het?
Het bestellen is heel simpel. De gebruiker downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app via iDEAL, een creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de McDelivery bestelling op en bezorgt de bestelling vervolgens binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden