(foto Hein Hendrikx)
(foto Hein Hendrikx) (Foto: )

Road Movie: foto-expositie in CODA Centrale Bibliotheek

Apeldoorn - Vanaf 2 september is in CODA Centrale Bibliotheek de foto-expositie van zes fotografen van de Deventer Foto Kring te zien met de titel Road Movie. De expositie is tijdens de openingsuren van CODA Centrale Bibliotheek gratis te bekijken.

De Deventer Foto Kring exposeert inmiddels voor het derde jaar bij CODA; elk jaar kiezen zij gezamenlijk een onderwerp waar ze, onafhankelijk van elkaar, mee aan de slag gaan. Het resultaat is ook deze keer weer een zeer diverse expositie waarin goed te zien is dat elke fotograaf er op zijn of haar eigen wijze mee aan de slag is gegaan.

De deelnemende fotografen zijn Ben Impelmans, Pieter Leeflang, Hessel Draaisma, Hein Hendrikx, Charlotte Koloc en Jaap Kloek.

Het thema Road Movie is vooral opmerkelijk omdat in een fotoserie eigenlijk geen beweging zit. Toch zijn alle fotografen erin geslaagd om hun reis aan de hand van vaste beelden levend te maken.

Je vindt CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn; kijk voor onze actuele openingstijden op www.coda-apeldoorn.nl/openingstijden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden