Foto:

Personal Traning StudioE-ACT van start in Apeldoorn

Apeldoorn  Personal Training Studio E-ACT is klaar voor actie. Met pittige fysieke trainingen én met coaching helpt initiatiefnemer Eric Arends zijn klanten bij het bereiken van individuele doelen. Omdat ieder mens en ieder doel anders is, staat maatwerk centraal. Flink zweten is echter altijd gegarandeerd.

PT Studio E-ACT kent geen standaard programma: het uitgangspunt van elke training is het doel van de klant. Gewicht verliezen, de (mentale) weerbaarheid verbeteren of fit(ter) worden, kunnen doelen zijn, maar PT Studio E-ACT kan ook helpen om weer een gezond dagritme op te bouwen of om zelfverzekerder te worden. En uiteraard is E-ACT hét adres voor mensen die ‘gewoon’ pittig willen sporten, maar dan wel met professionele individuele begeleiding.

Lichaam en geest

Wat het doel ook is: bij E-ACT zet Personal Trainer Eric Arends ze op papier én hij koppelt er een realistisch tijdschema aan. Eric: “Natuurlijk traint iedereen voor zichzelf, maar ik ben daarbij de stok achter de deur. Met mijn ervaring als jeugdhulpverlener en coördinator van het Agressie Regulatie Team heb ik bovendien geleerd om mensen ‘te lezen’. Ik zie snel wat iemand nodig heeft. Sport is hét middel om sterker, beter, krachtiger of weerbaarder te worden. Maar daar moet je wel voor willen werken. Ik zie daar op toe, ik ben streng, maar boven alles motiveer ik. De trainingen van PT Studio E-ACT zijn er op gericht om het beste uit jezelf te halen en daarbij telkens een stapje te gaan. Door jezelf uit te dagen en de lat telkens weer iets hoger te leggen, bereik je uiteindelijk je doel.

Goede sfeer, aangename omgeving

PT Studio E-ACT heeft eigen trainingsfaciliteiten op het randje van Apeldoorn en Beekbergen (Arnhemseweg 442). Op het ruim opgezette buitenterrein is het heerlijk sporten en daarnaast is er een binnen-Gym met alle faciliteiten. Daar springen ook de bijna huiselijke uitstraling en de aandacht voor hygiëne direct in het oog. Bovendien is er volop gelegenheid om na een pittige training even op adem te komen met een gratis kopje koffie. Eric: “Bij E-ACT krijg iedereen de tijd om bij te komen van een pittige training. Ik schuif dan ook aan. Om te evalueren en eventueel extra te motiveren. En zelfs dan stopt het nog niet. Ik bouw met alle klanten een persoonlijke band op. Dat betekent bijvoorbeeld dat de coaching indien nodig ook buiten trainingsuren doorgaat, via een berichtje of een telefoontje bijvoorbeeld. Als het om personal training gaat, zetten wij óók net dat dat stapje extra."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden