Apeldoornse Terrassenparade brengt sfeer. (foto Caroline van der Waal)
Apeldoornse Terrassenparade brengt sfeer. (foto Caroline van der Waal) (Foto: carolinevanderwaal.nl)

Relaxen in de binnenstad

Apeldoorn - In augustus bruist het van activiteiten in de binnenstad. Marco Bod, centrummanager: "We kunnen bij de pakken neerzitten, maar dat zit niet in de genen van onze binnenstadondernemers."

Op het programma staan onder meer de Apeldoornse Terrassenparade en het Buitenmuseum 75 jaar Vrijheid. "Op deze manier blijft de binnenstad levendig en maken we het leuker voor inwoners en bezoekers",’’ zegt Bod.
Op zondag 9 en 23 augustus is er kleinschalig entertainment op het Raadhuisplein en in de Kapelstraat en op zondag 16 en 30 augustus op het Caterplein en Leienplein. In de tentoonstelling Buitenmuseum 75 jaar Vrijheid ontdek je de verhalen die verbonden zijn aan de bevrijding van Apeldoorn. Op zo’n 40 locaties in de binnenstad is de bevrijding van Apeldoorn in beeld gebracht met historische foto’s. De locaties staan op een routeflyer die je gratis kunt ophalen bij de deelnemende locaties in de binnenstad of bekijk deze online via apeldoorn1900.nl.
In de binnenstad vind je vier pop-up terrassen: Serengeti bij het Stationsplein, de pop-up picknick in het Oranjepark, StadsOase op het Van Reekumplein en het foodplein bij restaurant Poppe in de Paslaan. Vanaf deze week wordt een folder verspreid met leuke activiteiten voor jong en oud in de maand augustus. De folder is tevens te downloaden via apeldoorn-binnenstad.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden