Foto:

Online bingo bij Columbia

Apeldoorn - Op vrijdagavond 28 augustus houdt voetbalclub Columbia een online bingo waar mooie prijzen te winnen zijn. Naast de 4 bingo rondes zijn er nog een aantal extra’s waaronder een Rad van Fortuin.

Het initiatief komt van een aantal leden, waaronder een aantal spelers van het 1e elftal. Door de Corona crisis liep de club fors wat inkomsten mis en deze groep wilde graag iets voor de club doen. Zij zijn ook op zoek gegaan naar sponsoren die de prijzen beschikbaar stellen, zodat de gehele opbrengst naar de club gaat. De te winnen prijzen zijn terug te vinden op de website.

Om de avond compleet te maken kan er ook een borreltas worden besteld die thuis zal worden bezorgd. Ook van deze opbrengst gaat een gedeelte naar de club.

Het bestuur van Columbia is blij met dit initiatief vanuit de groep leden. “Het doet ons goed dat er evenementen worden georganiseerd die én voldoen aan de maatregelen rondom Corona én inkomsten opleveren voor de club. Daarnaast merk je dat de leden behoefte hebben om weer met elkaar iets te doen. Als het nog niet fysiek kan, is het fijn dat er vanuit de leden iets online wordt georganiseerd.”

De bingo is voor iedereen, dus ook voor niet-leden van Columbia, toegankelijk. Kaarten, en de borreltas, zijn te bestellen via de website www.avvcolumbia.nl waar ook meer informatie over de online bingo te vinden is.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden