Foto:

Nieuwe Kringloopwinkel voor het goede doel

APELDOORN- Maandag 17 augustus opent nieuwe Kringloopwinkel De Hofstad om 9.00 uur haar deuren aande Kayersdijk. 

Een kringloopwinkel voor het 'Goede Doel' namelijk de PKN kerk De Hofstad Apeldoorn. Normaliter houd De Hofstad altijd in april een grote Rommelmarkt rond haar kerk, maar door het corona-virus kon deze niet doorgaan. Daardoor staat de opslag super vol met goede uitgezochte goederen die de weg naar kopers moeten vinden. 

Er wordt nog gewerkt aan de uitbreiding voor kleding en meubels die hopelijk begin september klaar zal zijn. Omdat we gewend zijn aan rommelmarkt prijzen, houden we die prijzen ook aan in de winkel.
Boeken voor 1 euro, glaswerk, speelgoed, snuisterijtjes, CD, DVD en langspeelplaten, en heel veel andere goederen voor bodemprijzen.

De winkel werkt met vrijwilligers en heeft daarom beperkte openingstijden. .
De openingstijden die de komende tijd gelden zijn:
Maandag van 9.00 - 12.00 uur
Woensdag van 13.00 - 17.00 uur
Donderdag van 19.00 - 21.00 uur.

Tijdens de donderdag openingstijden kunnen ook goederen worden aangeleverd maar dan aan de achterkant van het pand aan de Condorweg nr. 5, daar staan sterke mannen om te helpen! Natuurlijk gaan we ook met aanbiedingen werken en die kunt u lezen op onze facebook pagina: kringloopwinkel De Hofstad. Ook zijn we te vinden op www.kringloopwinkel-dehofstad.nl

I.v.m. de regels rond corona zullen er niet meer dan 20 personen binnen mogen zijn. Daarom werken wij met een verplicht winkelmandje. Moet u uw handen desinfecteren bij de ingang, probeert u afstand te houden tot de andere kopers en vrijwilligers en bent u extra welkom met een mondkapje voor!

Wij verwelkomen u graag op een van de verkoopdagen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden