Sidney Jr.
Sidney Jr. (Foto: Major Music Studios)

Debuut voor jong talent Sidney Jr.

APELDOORN - Sidney Jr. mag zijn debuut gaan maken op het Apeldoorns Terras Festival op 1 & 2 augustus waar hij aangekondigd zal worden door een bekende collega in het vak 'Snelle'.

Sidney Jr. wordt op 20 augustus 2003 in Apeldoorn geboren als zoon van volkszanger Sidney Bischoff en Brenda Bischoff Hanraths. In tegenstelling tot z’n vader die het Nederlandstalige lied een warm hart toedraagt, gaat de interesse van Sidney Jr. uit naar de muziekstijl Hiphop, ook wel rapmuziek genoemd. Hij is een aantal maanden geleden getekend bij Gianni Don Carlo, eigenaar van het toonaangevende Major Music Studios. Ze besluiten om een samenwerking aan te gaan en maken plannen om zijn muzikale toekomst uit te stippelen.

Sidney Jr. heeft al een aantal liedjes geschreven waarvan in 2020 de eerste officieel is uitgebracht genaamd ‘Mijn Tijd’. Zijn tweede nummer “all-in” staat klaar om in September gelanceerd te worden.

SidneyJr. schijft en rapt over alles wat in hem opkomt. Vele uren brengt hij door in de studios van Major Music in Capelle aan den IJssel. Major Music Studios waar veel bekende artiesten zoals  Broeder Liefde, Jalal Oba, Priceless, Ronnie Flex en nog vele bekenden elkaar tegenkomen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden