Foto:

Open huis skeelerclub DNIJ

Apeldoorn - De Skeelerbaan van schaats- en skeelerclub DNIJ aan de Voorwaarts 440 is in de zomervakantie op een aantal trainingsavonden vrij toegankelijk voor publiek.

Vanaf maandag 20 juli is gedurende 6 weken, tot en met vrijdag 28 augustus, de skeelerbaan op maandag- en woensdagavond tussen 19.00 uur en 20:00 uur vrij toegankelijk voor belangstellenden die willen kennismaken met skeeleren op een super vlakke 400 meter skeelerbaan.

Om op de baan te mogen skeeleren moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Allereerst wordt gevraagd om even te melden bij de baanbeheerder. Die is te herkennen aan het DNIJ hesje. Met de baanbeheerder kan ook overlegd worden of het mogelijk is aan te sluiten bij een trainingsgroep. In ieder geval kan men zelfstandig ervaren hoe het is om op een mooie gladde betonvloer te rollen. Voor kinderen tot 13 jaar wordt gevraagd onder begeleiding van een volwassene te komen. Verder: eigen skeelers meenemen, een passende helm is verplicht. Pols- en kniebescherming wordt aanbevolen. En als laatste is het nodig de aanwijzingen van DNIJ trainers en bestuur op te volgen.


Als het regent of net geregend heeft is de betonbaan glad en dan is het niet veilig om te skeeleren.Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden