Foto: Pales Het Loo

Een zomersprookje op Paleis Het Loo

Apeldoorn - Kom deze zomer royaal ontspannen op Paleis Het Loo! De tuinen en stallen vormen een zomers en sprookjesachtige decor met een programma boordevol activiteiten voor jong en oud. 

Zo zijn er de Prinsen- & Prinsessendagen op dinsdag, woensdag en donderdag, en van vrijdag tot en met maandag de Zomerdagen.

Paleis Het Loo is een plek voor iedereen. Deze zomer worden daarom diverse activiteiten getolkt in Nederlandse Gebarentaal (NGT). Zo worden op drie Prinsen- en Prinsessendagen - 4, 6 en 11 augustus- beide kindervoorstellingen getolkt in Nederlandse Gebarentaal. Tijdens de Zomerdagen op zaterdag 1 augustus wordt er getolkt bij de verhalenpodia in de tuinen en op het Stallenplein.

Ook deze zomer staat in het teken van prinsen en prinsessen. Trek jouw mooiste jurk of prinsenpak weer aan en kom op dinsdag, woensdag of donderdag naar Paleis Het Loo. Koop je tickets in de ticketshop van Paleis Het Loo.

Toverlakei Evenblij heet alle prinsen en prinsessen alvast welkom!

Zomerdagen van 18 juli - 23 augustus

Zomerdagen op Paleis Het Loo van vrijdag t/m maandag. Extra leuk, voor jong en oud én op royale afstand. Op meerdere plekken in de tuinen en op het Stallenplein staan verhalenpodia. Zo wordt er op het Stallenplein alles over de bijzondere auto’s en rijtuigen vertelt, in het verhaal 'Paardenkracht en autopracht'. In de tuinen kun je luisteren naar de verhalen 'Pronken in de tuin' en 'Beelden met een verhaal'.

Prins Heerlijke High Tea

De High Tea is terug! Een Prins Heerlijke High Tea met hartige en zoete lekkernijen en natuurlijk een ruime selectie theesoorten. Een vorstelijke manier om het bezoek aan Paleis Het Loo compleet te maken. Ook leuk om cadeau te geven. Reserveer jouw High Tea van tevoren via de website.

Muziek op Zondag

Elke laatste zondag van de maand worden bezoekers getrakteerd op Muziek op Zondag. Op 26 juli wordt 'Joris en de geheimzinnige toverdrank' vertolkt door het Epos Ensemble. In augustus, op zondag 30 augustus komt de militaire kapel met een komisch klarinetkwartet.

Bijgevoegde foto's zijn rechtenvrij te gebruiken met vermel

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden