Foto: FOTO ROB VOSS

Eerste paal logistiek bedrijfsgebouw in Apeldoorn

Apeldoorn - Middels het slaan van “de eerste paal” is de bouw van een nieuw logistiek bedrijfsgebouw in Apeldoorn woensdag officieel van start gegaan. 

Op feestelijke wijze werd deze funderingspaal geslagenonder aanwezigheid van onder andere Somerset Capital Partners, Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello, Alliander en de gemeente Apeldoorn.

Op een mooie zichtlocatie aan de Laan van Zodiac in Apeldoorn ontwikkelt Somerset Capital Partnerseen volgend hoogwaardig distributiecentrum. Deze nieuwbouw is gesitueerd op bedrijventerrein Apeldoorn-Noord, direct aan de A50 en nabij het knooppunt A1 – A50. Aan de Stegge Twello, diegeselecteerd is voor de bouw en realisatie, is onlangs gestart met de bouwwerkzaamheden. 

De warehouses worden voorzien van expeditieruimten, mezzanine en kantoren die over drie verdiepingen zijn verdeeld. Het buitenterrein wordt verdervoorzien van elektrische laadpalen, overdekte fietsenstalling, uitgebreide groenvoorzieningen en wordt afgescheiden middels een hekwerk voorzien van schuifpoorten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden