Met de boswachter op zoek naar sporen in de Loenense bossen

Loenen - Zaterdag 11 & 18 juli 20.00 - 22.00 uur OERRR-speurtocht voor kinderen van 6-12 jaar onder begeleiding van een ouder/begeleider

Zaterdag 18 juli 20.00 - 22.00 uur wandeling met de boswachter voor volwassenen
Pootafdrukken, afgebroken takken, uitwerpselen, uilenballen, holletjes, nestjes en ga zo maar door. Als je goed om je heen kijkt en weet waar je op moet letten, dan ontdek je dat er heel veel dierensporen zijn. De boswachter neemt je mee op deze ontdekkingsreis door natuurgebied Reeënberg bij Loenen op de Veluwe. Een bezoek aan het bos is na deze excursie nooit meer hetzelfde!

Let op. Er is een OERRR-speurtocht voor kinderen van 6 tot 12 jaar onder begeleiding van een ouder/begeleider. En er is een wandeling met de boswachter speciaal voor volwassenen. Je wandelt over de stuwwallen van de Veluwe. Een heuvelachtig landschap met stuifzand, heide en bos, waar edelherten, wilde zwijnen en verschillende roofvogels zich thuis voelen.

De excursie start om 20.00 uur vanaf de parkeerplaats Loenense Waterval aan de Beekbergerweg in Loenen en duurt ongeveer 2 uur (wandelafstand bedraagt circa 4 km). Aanmelden voor deze excursie is verplicht en kan via de website: www.nm.nl/oerrrspeuren-loenen (kinderen van 6-12 jaar onder begeleiding) en www.nm.nl/diersporen-loenen (wandeling met de boswachter voor volwassenen).

Koop van tevoren online een kaartje.Doe stevige schoenen aan.Neem warme kleding en/of regenkleding mee.Honden mogen helaas niet mee.De wandelafstand bedraagt circa 4 km

Parkeerplaats Loenense Waterval, Beekbergerweg 52 in Loenen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden