Foto:

Zomerworkshop Action Painting in het park

Apeldoorn - Al enige jaren geeft Ellen van der Laan, kunstenares uit Apeldoorn en docent beeldend werken via Stimenz, workshops met de titel ‘Ontdek de kunst in jezelf’. 

Door de coronamaatregelen zijn de workshops, die normaal gesproken klassikaal binnen gegeven worden, deze zomer omgezet naar workshops in de buitenlucht. ‘Ontdek de kunst in jezelf’ wordt hierdoor ‘Ontdek buiten de kunst in jezelf’. In de maanden juli en augustus kun je in het Matenpark en in het Zuiderpark in Apeldoorn meedoen met een buitenworkshop Action Painting. Action Painting is zoals de naam al zegt actiekunst. 

Kenmerkend voor de actieschilderkunst is de slinger- en druptechniek, waarmee de verf op het doek wordt aangebracht, Action Painting is daarom een spontane schilderkunst, waarin de bewegingen van de kunstenaar duidelijk te herkennen zijn. De workshop is voor iedereen die houdt van creatief bezig zijn en open staat voor een bijzondere vorm van schilderen. Ervaring is niet nodig!

Wil je op een vrije manier creatief bezig zijn, dan zijn deze workshops zeker iets voor jou!

Data: 6 augustus in het Matenpark, 21 juli en 18 augustus in het Zuiderpark

Tijd : 14.00 – 16.00 uur

Kosten : € 12,50 per workshop, inclusief materiaal

Wil je graag eerst meer informatie? Dat kan door te bellen of te mailen of een bezoekje aan de website te brengen:

Ellen van der Laan

06-41263941

info@studioboulevart.nl

www.studioboulevart.nl

Opgeven kan bij Anouk Smits via 06 41831463 of a.smits@stimenz.nl

Wil je deze zomer graag een ander dagje uit of iets actiefs ondernemen? Op veiligsporten.nu staan alle activiteiten op een rij. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden