Foto:

Heleen Griffioen interim bestuurder bij Atlant

Beekbergen - Heleen Griffioen start 8 juli als interim bestuurder bij Atlant. Zij volgt Thijs Houtappels op die de afgelopen vijf jaar bestuurder van Atlant was en per 1 augustus 2020 begint als bestuurder bij Zonnehuisgroep Amstelland. Heleen gaat de functie van bestuurder op interim basis vervullen. In de tussentijd start de procedure voor de werving van een nieuwe vaste bestuurder. Atlant is blij dat Heleen deze tijdelijke functie wil vervullen en wenst haar veel succes.

Heleen is een ervaren zorgbestuurder, die veel affiniteit heeft met zorgorganisaties met een expertisefunctie. ‘Atlant is een organisatie die echt wil zorgen dat kwetsbare mensen een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Atlant is bovendien bezig om zichzelf daarin steeds weer te verbeteren en ontwikkelen. Daarom vind ik het zo leuk dat ik hier de komende maanden aan mag bijdragen’.

Atlant is een zorgorganisatie met 1.230 medewerkers en 782 vrijwilligers. Op negen locaties binnen de gemeente Apeldoorn ondersteunen wij ruim 900 mensen 24 uur per dag. Naast onze ouderenzorg zijn wij gespecialiseerd in zorg aan mensen met Huntington, met Korsakov en met chronische psychiatrische verpleeghuisproblematiek en bieden wij zorg en ondersteuning aan mensen met dementie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden