Foto:

Cafe Doodgewoon gaat 28 juli weer van start

Apeldoorn - Op 28 juli gaat café Doodgewoon weer starten bij Wilde Pieters. Vanwege de corona-aanpak en de 1,5 meter maatregel wel in een iets aangepaste vorm. Er is plek voor maximaal 18 bezoekers, waardoor vooraf aanmelden noodzakelijk is. Dit kan via de pagina café doodgewoon op de website: www.netwerkpalliatievezorg.nl/oostveluwe.

Thema: Palliatieve sedatie en euthanasie
Palliatieve sedatie en euthanasie worden vaak in één adem genoemd. Dat wekt de suggestie dat het ongeveer om hetzelfde gaat. Toch zijn er belangrijke verschillen. Kaderhuisarts palliatieve zorg Joke Breugem zal vanuit haar praktijkervaring en kennis helderheid verschaffen in deze verschillen. Welke overwegingen spelen een rol? Aan welke voorwaarden moet worden voldaan? Na de inleiding is er de mogelijkheid uw eigen vragen te stellen.

Wat is Café Doodgewoon?

Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Oost -Veluwe waar informatieve thema’s over palliatieve zorg besproken worden. Mensen met een levensbedreigende ziekte, hun familie, vrienden en andere belangstellenden voor dit thema zijn van harte welkom. Het netwerk palliatieve zorg Oost Veluwe organiseert deze avonden in de gemeente Apeldoorn. Er zijn altijd meerdere ervaren hulpverleners en vrijwilligers aanwezig van de Kap en hospice Apeldoorn. Deze avond wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Apeldoorn.

Meer informatie:

Datum   Dinsdag 28 juli 2020

Thema  Palliatieve sedatie en euthanasie

Locatie  Wilde Pieters, Hoofdstraat 175, 7311 AZ Apeldoorn

Tijd Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur

Vanaf 19.15 uur staan de koffie en thee klaar en bent u van harte welkom 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden