Foto:

Kit's kindervakantieweken in Beekbergen

Beekbergen - In juli en augustus organiseert Kitty van Zwieten twee vakantieweken voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. 

Het thema van deze weken is ‘Het circus der dieren’. ,,Samen met mijn ezels, paarden en hond gaan we een leuke circusvoorstelling maken. Aan het eind van de week is er een echte voorstelling voor de ouders. Uiteraard gaan we elke dag onze circusacts oefenen, maar er is ook genoeg ruimte om een spelletje te doen, creatief bezig te zijn, lekker te knuffelen met de dieren en ze te verzorgen. We zijn de hele dag lekker buiten, maar bij een flinke bui is er gelegenheid om in de stallen te schuilen. Het ‘circusterrein’ bevindt zich in Beekbergen", aldus Kitty.

Je geeft je op voor de hele week, van maandag t/m vrijdag, dagelijks van 9.00 uur tot 16.30 uur. Op vrijdagmiddag is de voorstelling voor ouders, broertjes, zusjes, opa en oma.

De kosten voor een week zijn € 150,00. Dit is inclusief, fruit, wat lekkers, drinken, en materialen. Je lunch moet je zelf meebrengen. Wil je meedoen? Geef je dan snel op, want het maximum aantal kinderen per week is 6. Je kan je opgeven voor week 1: 27 t/m 31 juli, of voor week 2: 3 t/m 7 augustus. Stuur een e-mail naar kit.mail@kpnmail.nl of stuur me een appje, 06 55390631. Meer info op www.kits-begeleiden-met-dieren.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden