Mindful wandelen bij ‘kLEEF!

Apeldoorn - Wanneer u met kanker wordt geconfronteerd, kan wat voorheen vanzelfsprekend en zeker was, de vanzelfsprekendheid verliezen.

U staat voor een onzekere periode die allerlei gevoelens en vragen met zich mee brengt: angst, piekeren, onrust, pijn, nieuwe grenzen, hoe ben ik daar altijd mee om gegaan en helpt dat nu ook?

Mindfulness neemt de vragen en gevoelens niet weg maar kan u helpen anders om te gaan met dingen die er zijn. Dit kan ook tijdens een wandeling. Middels wandelen kom je tot ontspanning, is de aandacht gericht op het moment waardoor u minder gaat nadenken en zaken kunt loslaten.

Vrijdag 17 juli organiseert 'kLEEF! een mindful wandeling onder leiding van een gekwalificeerde en ervaren trainer. U bent van harte welkom om 10 uur voor een kopje koffie of thee in ons huis. Van 10.30 tot 12.00 uur is de wandeling. De kosten zijn € 5,- per persoon.

Bel of mail ons als u zich wilt aanmelden of wanneer u een vraag heeft. Mailen kan naar info@stichtingkleef.nl of bel telefoonnummer (055) 576 26 76.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden