Gedichtenbundel Ik schrijf mijn pijn - Klein, met pijn geschreven

Apeldoorn - In 'Ik schrijf mijn pijn - Klein, met pijn geschreven' deelt Lisanne Paulus uit Apeldoorn de pijn en strijd die zij ervaart rondom het leven met (complexe) psychische problemen. 

Ook al staan deze pijn, verdriet en wanhoop centraal in de bundel, toch schemert ook haar innerlijke kracht door in elk gedicht. Haar gevoelens zullen voor velen herkenbaar zijn en zullen lezers een bron van troost, steun en kracht bieden. Deze prachtige en bijzondere gedichtenbundel wordt sinds vrijdag 19 juni uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Op erg jonge leeftijd kreeg Lisanne Paulus te maken met traumatische ervaringen die haar psychisch zo hebben geschaad dat ze nu kampt met complexe, psychische problemen. Ze is inmiddels al zo vaak opgenomen geweest – en nog steeds zonder resultaat – dat de hoop steeds meer verdwijnt. In haar gedichten uit en deelt zij de pijn en strijd die zij ervaart rondom het leven met (complexe) psychische problemen.
Deze gedichten kunnen als triggerend of heftig worden ervaren, dus denk aan jezelf.

Lisanne Paulus (2004) is geboren in Apeldoorn en woont samen met haar broertje en ouders. Ze bespeelt meerdere instrumenten, houdt van dieren en schrijft graag. Op jonge leeftijd gebeuren er veel nare dingen in haar leven, waardoor er al vroeg psychische problemen ontstaan. Het is een eenzame strijd en erover praten kost veel moeite. Schrijven is voor Lisanne een manier om toch iets te delen en contact te maken, met als doel en hoop begrepen te worden.

ISBN: 9789464033298

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden