Foto:

Meester Martin Kooijmans met pensioen

Apeldoorn - Vanaf 2008 tot 2020 is Martin Kooijmans de directeur geweest van de Prinses Juliana school in Lieren. Daarvoor is hij op diverse PCBO-scholen werkzaam geweest. 

Hij gaat na dit schooljaar met pensioen. Voor zijn afscheid wordt er een defilé georganiseerd voor mensen die Martin graag een goed pensioen willen wensen.

In de tijd bij PCBO Prinses Juliana heeft hij deze school zijn natuurlijke uitstraling gegeven met geweldige groene speelpleinen, een moestuin en vlindertuin. Hij ontving dagelijks de kinderen, ouders, leerkrachten en de deur stond altijd open voor een kopje koffie met elkaar. Ook de ouderen van Lieren en Beekbergen werden regelmatig uitgenodigd om in de school te genieten van een ouderenlunch met pannenkoeken en Oudhollandse spelen. Een mensenmens waarvoor het nu tijd is om de school los te gaan laten en te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen!

Veel mensen hebben gewerkt met Martin of misschien was hij je meester. Er wordt op verschillende momenten stilgestaan bij zijn vertrek. Door de maatregelen vanuit het RIVM is het niet mogelijk om dit te doen met een receptie, dus is er gekozen voor de vorm van een defilé op donderdag 9 juli van 19.00 tot 20.30 uur. 

Wilt u meester Martin gedag zeggen, dan bent u van harte uitgenodigd om in het defilé aan te sluiten. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk en kan tot 30 juni bij: Jeannette de Graaf via jslofstra@pcboapeldoorn.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden