Zwitsalpark wordt omgetoverd tot Picknicktuin!

Apeldoorn - De zon schijnt weer, dus naar buiten! Alleen, met je vrienden of met het hele gezin: in dé gloednieuwe picknicktuin van Apeldoorn beleef je de zomer maximaal! 

In de Picknicktuin is op zondag 5 juli een lekkere summer-vibe door middel van DJ’s, entertainment, een saxofonist, entourage en natuurlijk een zeer goedgevulde picknickmand met heerlijke hapjes en drankjes incl. een leuke goodiebag!

Het concept is simpel. Je bestelt online een door de chef samengestelde picknickmand welke je op zondag 5 juli vanaf 13:00 uur bij SOAP op kunt halen. Je zoekt een fijn plekje uit in de prachtige picknicktuin op het Zwitsalpark. De Picknicktuin 100% kids-proof! ,,We zorgen voor diverse kinder-activiteiten, er kan gebruikt gemaakt worden van de grote zandbak bij SOAP en bij tropische temperaturen zorgen we voor sproeiers en extra veel (water)pret", aldus de organisatie.

Voor reserveringen en meer overige informatie ga je naar www.depicknicktuin.com. Ben je niet in de gelegenheid om te komen of wil je thuis in je tuin lekker chillen en dus ‘op afstand’ meegenieten? Geen probleem! Op zondag 5 juli is er in de Picknicktuin een speciale livestream die bij SOAP wordt opgenomen. Tune in op de datum van de picknick op www.depicknicktuin.com en geniet alsnog lekker mee!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden