Durf jij de BPO (TAA) Studiefonds Challenge aan?

Apeldoorn - Nu met de corona crisis en het tekort aan handen in de zorg, is er bij BPO (TAA) Apeldoorn voor komend studiejaar 2020/2021 plek voor 2 à 3 vrouwen die geholpen kunnen worden hun ambities binnen een vitaal beroep waar te maken. 

,,Dit betekent dat wij voor deze vrouwen de kosten van hun studie (lesgelden en/of collegegeld) financieren. Let wel: het gaat hier om een gift die nodig is om een opleiding te doen binnen een vitaal beroep (zorg, onderwijs) Zo slaan we twee vliegen in een klap. Investeren in meer zorg collega’s en “wat terug doen” in deze bijzondere corona tijd. Als BPO studiefonds financieren we al sinds 1871 opleidingen voor vrouwen. Zowel landelijk als binnen Apeldoorn. Wist u dat het Betsy Perk Studiefonds (BPO) jaarlijks anderhalf tot twee ton uitkeert aan vrouwen, die een gift nodig hebben om een opleiding te kunnen doen?", aldus een woordvoerder.

Durf jij de BPO Studiefonds challenge aan? Overweeg je een opleiding naar een vitaal beroep (binnen de zorg of het onderwijs)? Of wil je je laten omscholen naar een vitaal beroep? Heb je geen geld om je opleiding (studiekosten) zelf te bekostigen? Woon je in Apeldoorn of omgeving of liggen je roots in Apeldoorn?

Stuur dan je CV, cijferlijsten en motivatiebrief naar bpoapeldoorn@gmail.com. Als je een sollicitatievideo instuurt heb je een streepje voor. BPO Apeldoorn kijkt uit naar je sollicitatie. Kijk voor de voorwaarden en aanvraag op www.tesselschade@arbeid-adelt.nl (BPO Studiefonds). Eerst meer info? Mail ons op bpoapeldoorn@gmail.com
TAA Mondkapjes Ons BPO studiefonds wordt mede mogelijk gemaakt door oa de opbrengst van onze TAA Mondkapjes in Apeldoorn. Onze mailbox zit vol, met aanvragen uit het hele land. Overweldigend om te zien. Met oa. deze opbrengst gaan we graag deze BPO Studiefonds Challenge aan.
Bestellen van een TAA mondkapje kan nog steeds via apeldoorn@tesselschade-arbeidadelt.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden