Visio organiseert telefonisch spreekuur voor problemen met zien

Apeldoorn - Problemen met lezen? Lichthinder of juist moeite met ver zien en een bril geeft geen verbetering? Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, start vanaf 1 juli 2020 op woensdagochtend van 9:00 tot 12:00 uur telefonische spreekuren op telefoonnummer 088 585 62 00.

Wanneer het zicht minder wordt, kunnen zich diverse problemen voordoen. Denk aan teksten niet meer kunnen lezen, gezichten niet herkennen, geen auto of fiets meer durven of kunnen rijden, knoeien met koffie inschenken, voorwerpen over het hoofd zien, moeite hebben met de sleutel in het slot steken etc..

Wie zich herkent in een of meerdere van deze zaken of andere visusproblemen kan op het telefonisch spreekuur van Visio terecht met vragen. Ook advies over hulpmiddelen en informatie over trainingen zijn mogelijk .

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken op locatie met de afdeling advies voor nadere uitleg of om diverse hulpmiddelen te bekijken. Natuurlijk allemaal op 1,5 meter afstand.

Koninklijke Visio
Revalidatie & Advies Apeldoorn
Waldeck-Pyrmontstraat 31
7315 JH Apeldoorn
088 585 62 00

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden