(foto Esther Barkey)
(foto Esther Barkey) (Foto: )

Eerste OERsterk Coach actief in Apeldoorn

Apeldoorn - Als eerste OERsterk Coach in Apeldoorn begeleidt Esther Barkey mensen naar een natuurlijke leefstijl die past bij het moderne leven. 

Ze biedt hiervoor gezondheidsmanagement, met bewezen actieplannen, aan voor particulieren en bedrijven. Een preventieve leefstijl vergroot de kwaliteit van leven en maakt weerbaar tegen de uitdagingen die het moderne leven te bieden heeft.

En dat is hard nodig, want onze huidige maatschappij is hectisch en ‘onnatuurlijk’. Onze genen snappen hier maar weinig van. Simpel gezegd komt dat doordat de mens genetisch nog praktisch gelijk is aan de oermens. Onze leefomgeving is echter razendsnel veranderd door de landbouw- en industriële revolutie. Dat blijft niet zonder gevolgen. In Nederland hebben zo’n 9,9 miljoen mensen een chronische ziekte en ruim de helft van de Nederlanders kampt met overgewicht. Door de chronische stress waar veel mensen last van hebben, krijgen jaarlijks 1 miljoen mensen een burn-out. De zorgkosten rijzen inmiddels de pan uit!

Dat we voor deze vitaliteitscrisis de rekening gepresenteerd krijgen is de afgelopen tijd wel gebleken. Bij het overgrote deel van de corona patiënten die op de IC belandden, was sprake van onderliggend lijden (welvaartsziekten zoals obesitas of hart- en vaatziekten). Ongeveer 95% van alle ziektes zijn verworven (epigenetica) en slechts 5% zijn genetisch. Aan de ene kant is dat een zorgelijke ontwikkeling, maar het geeft ook hoop! Het leven is niet maakbaar, maar zeker stuurbaar.

OERsterk Coach

Een OERsterk Coach biedt een natuurlijke oplossing voor allerlei gezondheidsklachten, zoals darmklachten, vermoeidheid, prikkelbaarheid of huidklachten. Hierbij worden leefstijl en gedrag gecoacht op gebied van voeding, ontspanning, beweging en mindset. Het doel is om lichaam én geest in een natuurlijke balans te brengen. De OERsterk methode biedt een gezondheidssysteem dat de kwaliteit van leven vergroot door middel van bewezen actieplannen. Deze methode is ontwikkeld door Richard de Leth, oprichter van OERsterk. Het is zijn missie dat in 2022 één miljoen mensen leider zijn van hun gezondheid. De door hem zelf opgeleide OERsterk Coaches gaan helpen om deze missie te realiseren. 

Workshop

Om mensen kennis te laten maken met de werkwijze van een OERsterk Coach, organiseert Esther Barkey de komende tijd een aantal workshops. De workshop “De basis van een natuurlijke leefstijl” vindt plaats op zaterdag 6 juni (reeds vol) en zaterdag 13 juni. Wie graag met een concreet actieplan aan de slag wil om zijn/haar gezondheid te verbeteren, is van harte welkom! Tijdens de workshop ontdekken de deelnemers al snel dat het niet zo gek is dat bijna iedereen last heeft van stress. En ook hoe het komt dat veel mensen last hebben van buikklachten of huiduitslag. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan het oplossen van deze vervelende kwalen. De workshop wordt afgesloten met een gezonde lunch. 

Esther Barkey (Essies Culinaria) is OERsterk Coach en begeleidt, door middel van leefstijladviezen en trainingen, mensen om hun gezondheid en leefstijl te verbeteren. Esther werkt hierbij vanaf haar eigen trainingslocatie: Leefstijlcentrum Bij Barkey in Apeldoorn.

Waar: Apeldoorn (Leefstijlcentrum en Vergaderlocatie Bij Barkey, Eendrachtstraat 31, 7335 CD Apeldoorn)

Wanneer: zaterdag 6 juni 2020 (vol) en zaterdag 13 juni 2020 (beide dagen van 10:00-12:30)

Kosten: € 49,95 per persoon (incl. btw, koffie/thee met wat lekkers, workshop, werkboek, lunch en goodiebag)

Tickets: Verkrijgbaar via https://www.essiesculinaria.nl (onder Werkwijze)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden