Don Bosco Apeldoorn ontvangt €3000,- voor het project ‘ik mis je’

Apeldoorn - Veel mensen zitten door de corona crisis noodgedwongen al weken thuis. Heel langzaam ontstaat er weer meer vrijheid.

Deze situatie heeft op iedereen veel impact, ook voor de bezoekers en vrijwilligers van Don Bosco Zevenhuizen. 

Daarom vroeg Don Bosco Apeldoorn subsidie aan bij het Oranjefonds voor het project ‘ik mis je’. Het doel van het project is om aan alle bezoekers en vrijwilligers van Don Bosco Zevenhuizen, zowel jong als oud, te laten weten dat ze gemist worden. Veel van onze bezoekers hadden al voor de coronacrisis problemen of zorgen waardoor ze belemmerd worden, eenzaam zijn of vast zijn gelopen.

Voor hen is Don Bosco de plek waar ze zich thuis voelen, erbij horen en mee kunnen doen. Velen kijken uit naar de wekelijkse activiteit of zijn helemaal opgebloeid omdat ze de ruimte kregen om met een activiteit bezig te gaan. Samenzijn zorgt voor meer onderlinge verbinding, begrip en contact.

Met een kleine attentie wil Don Bosco hen laten weten dat ze gemist worden en dat we hen graag terugzien als de situatie dat toelaat.

Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem Alexander en Koningin Maxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden