Met het TAA (Tesselschade Arbeid Adelt) mondkapje steun je het BPO studiefonds

Apeldoorn - Met het TAA (Tesselschade Arbeid Adelt) Mondkapje steun je het BPO studiefonds. Ga je vanaf 1 juni met het OV reizen?

Mondkapjes te kust en te keur. Overal worden ze te koop aangeboden, en eerlijk gezegd zit er een hoop verschil tussen. TAA Apeldoorn staat bekend om haar handwerk van kwalitatief hoog niveau in te zetten voor het goede doel. Nu het mondkapje in het OV verplicht is per 1 juni zit onze mailbox vol met verzoeken voor een goed, deugdelijk, en hip mondkapje. Met het TAA Mondkapje voorzien we in deze behoefte, en steunen we direct ons BPO studiefonds. Het BPO studiefonds maakt het mogelijk dat wij vrouwen financieel kunnen steunen een opleiding te doen. Juist ook in deze crisistijd, een win-win situatie.

Het TAA Mondkapje
We hebben de TAA Mondkapjes (niet medisch) in allerlei leuke, vrolijke printjes. Voor dames, heren en kinderen. Het mondkapje kan eenvoudig worden vastgemaakt achter de oren door middel van een elastiek. 100% katoen, dus wasbaar. In de stof is ruimte vrij gelaten om een filter te plaatsen. Dit mondkapje is geen medisch product, noch een persoonlijk beschermingsmiddel. Let op: vanwege hygiënisch oog punt mogen de mondkapjes niet retour gestuurd worden.

Voor komend studiejaar verwachten we een aanzienlijke stijging in het aantal aanvragen voor financiële steun gezien de huidige crisis. Vrouwen die noodgedwongen iets anders moeten gaan doen, of zich juist nu laten (om)scholen naar de vitale beroepen. Wist u dat ons BPO studiefonds al sinds 1871 investeert in vrouwen. Zowel op landelijk niveau als binnen Apeldoorn. Wist u dat het Betsy Perk Opleidingsfonds (BPO) jaarlijks anderhalf tot twee ton uitkeert aan vrouwen, die een gift nodig hebben om een opleiding te kunnen doen? Wist u dat 1,6 miljoen vrouwen niet economisch zelfstandig zijn, en dat het aantal groeit* Het BPO fonds is nog steeds nodig. Zo hielp TAA in 2018 140 vrouwen bij hun opleiding. Dat is naar schatting 10.000 in de afgelopen 80 jaar sinds 1939.

Meer info over het BPO studiefonds en de voorwaarden om een aanvraag in te dienen? Kijk op: www.tesselschade-arbeidadelt.nl

Wil je nou ook zo’n TAA Mondkapje? Ze kosten € 6,95 per stuk (dit is exclusief verzendkosten). Bestellen kan via apeldoorn@tesselschade-arbeidadelt.nl. De opbrengst gaat naar ons BPO studiefonds voor vrouwen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden