Foto:

Nieuw geopend: huidkliniek Perfect Skin Balance te Apeldoorn

Apeldoorn - Kimberley Winter is 24 jaar en eigenaresse van Perfect Skin Balance.

zij heeft haar ervaring opgedaan tijdens mooie stages in het ziekenhuis bij de afdeling plastisch chirurgie en in Aruba bij de wondverpleegkundige. Ook bij huidtherapie praktijken heeft zij het cosmetische gedeelte van het beroep Huidtherapie geleerd.

Sinds februari heeft zij Perfect Skin Balance geopend, het is een Huidtherapiepraktijk waar men terecht kan voor huid verbeterende behandelingen. Hierbij moet je denken aan: elektrisch ontharen, acnetherapie en acnelittekens, littekentherapie, peelings, microneedling en huidoneffenheden verwijderen. Bij een aanvullende verzekering kunnen sommige behandelingen vergoed worden.

,,Ik vind het heel belangrijk om ieder persoon en huidprobleem als individu te zien en dit ook met een behandelplan op maat aan te pakken. Zo kan er doeltreffend gewerkt worden aan een huidprobleem. Heb jij problemen met jouw huid en word je daar onzeker van?  Laat je dan vrijblijvend informeren over wat de mogelijkheden zijn voor jouw huidprobleem. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in de kliniek", aldus Kimberley.

Perfect Skin Balance (gevestigd in The House of Beauty), Schuttersweg 76, 7314 LJ Apeldoorn, tel. 06-409 952 46 of 055-207 0398 .

www.perfectskinbalance.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden