Mevrouw Verhoef is dan ook op zoek naar mensen die misschien iets hebben gezien in haar straat of de kabouter ergens hebben gezien.
Mevrouw Verhoef is dan ook op zoek naar mensen die misschien iets hebben gezien in haar straat of de kabouter ergens hebben gezien. (Foto: )

Wie heeft de kabouter van mevrouw Verhoef gezien?

Apeldoorn - Mevrouw Verhoef (80+) heeft tijdens deze coronaperiode een nieuwe hobby gevonden: het opverven van haar tuinkabouters.

 ,,Daar geniet ik van en dan gaan de dagen sneller voorbij." Groot was dan ook het verdriet toen één van de kabouters verdwenen bleek te zijn bij haar voordeur aan de Hovenlaan.

,,Een mooie stenen kabouter van ruim 40 cm is heel mooi geworden. Hij heeft een rode puntmuts, een lantaarntje in zijn ene hand en een mand met bloemen aan zijn andere arm. Ik heb hem bij de voordeur neergezet, zodat voorbijgangers er ook van kunnen genieten."

,,Tot mijn schrik was dinsdagochtend 19 mei de kabouter weg. Ik ben zeer verdrietig, mag ik nergens heen en dan pakt men ook nog mijn lievelingskabouter weg."

Mevrouw Verhoef is dan ook op zoek naar mensen die misschien iets hebben gezien in haar straat of de kabouter ergens hebben gezien.

Tips kunnen gemaild worden naar de redactie via het mailadres:
redactie.as@dpgmedia.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden