Foto: Rob Voss

Dansen in het park brengt Apeldoornse jeugd weer in conditie

Apeldoorn - De afgelopen tijd hebben vele Apeldoornse kinderen en jongeren vanwege de Corona maatregelennoodgedwongen thuis gezeten. 

Het Gelders Productiehuis brengt dansworkshops naar verschillende Apeldoornse parken, wijken en buurten waar kinderen en jongeren tot 18 jaar gratis aan mee kunnen doen.

Tijdens de dansworkshops staat verbinding centraal. Bovendien is dansen een vorm van uiting die stress verlagend is, plezier opwekt en een gevoel van saamhorigheid en creativiteit creëert. Dit is in deze tijden essentieel om er samen weer bovenop te komen. Bovendien dragen de dansworkshops bij aan een gezonde levensstijl en worden de kinderen en jongeren letterlijk in beweging gebracht, nadat ze vele weken voornamelijk thuis achter een scherm hebben gezeten.

Data en locaties zijn te vinden op https://www.hetgeldersproductiehuis.nl/dansen-in-het-parkbrengt-apeldoornse-jeugd-weer-in-conditie/. Hier kan men zich ook opgeven. Op aanvraag kan een bepaalde straat, buurt of groep ook kosteloos een dansworkshop voor jeugd en jongeren op locatie inplannen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden