Individuele mindfulness wandeling

Apeldoorn - In deze tijd van Corona en veel thuis zijn, is het ontzettend belangrijk om ook tijd voor jezelf vrij te maken. Daarom heeft wandelcoach Sonja van der Schaaf een speciale mindfulness-wandeling ontwikkeld.

Je loopt in je eigen omgeving, dus zoek een mooi gebied in jouw buurt. Zij maakt via een online tool via de telefoon contact met jou en jouw medewandelaars (die elders lopen). Uiteraard mag je naar Paleispark Het Loo komen, maar ook daar gaan we verschillende kanten uit, omdat we niet te dicht bij elkaar willen lopen.

Wil je tijd voor jezelf? Verlang je naar rust in je hoofd? Wil je met energie en een leeg hoofd het weekend in? Geef je dan op voor deze speciale Mindfulness wandeling. Terwijl we wandelen, doen we een heerlijke oefening om je hoofd leeg te maken. Vervolgens gaan we heel actief met onze zintuigen aan de slag. Ervaar hoe deze ‘individuele’ mindfulness wandeling jou ontspanning, rust en energie kan geven.

Reserveer vrijdag 15 mei om 10 uur in je agenda en geef je op via mijn website: https://loopbaanswitch.nu/themawandeling/
Minimaal 1 dag van te voren, doen we een korte test om te techniek te checken. Kosten: 15 euro. Werk je in de xorg? Dan is het voor jou gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden