Foto:

Nieuwe namen Generations: swingend nieuws in barre tijden

Apeldoorn - Nu het theaterseizoen sinds de nieuwe Coronamaatregelen van afgelopen maandag voorbij lijkt, richt Orpheus alvast de blik op het nieuwe seizoen. 

Seizoen 2020/2021 trapt Orpheus op zaterdag 19 september af met de tweede editie van Jazzfestival Generations. Na een zeer geslaagde eerste editie in 2019 brengt Orpheus ook dit jaar jazzmuziek in alle vormen,stijlen en smaken. Voor alle generaties publiek en door alle generaties jazzmuzikanten! 

Gelauwerde jazzhelden en aanstormend talent, uit binnen- en buitenland. Eerder maakte Orpheus bekend dat het Jazzorchestra of the Concertgebouw met Jeangu Macrooy, Hermine Deurloo en Madeline Bell een tribute brengt aan Stevie Wonder en dat ook Caravan XL en The Preacher Men hun opwachting maken. 

Eerder maakte Orpheus bekend dat de BvR Flamenco Big Band de Hanoszaal op zijn kop zal zetten met heerlijke ritmes en zonnige Spaanse invloeden. In de Rabobankzaal zal de internationale'all-star' band van gitarist Eran Har Even muziek van hun nieuwe CD WORLD CITIZEN spelen. Xavi Torres, begenadigd jazzpianist speelt voorafgaand solowerk van zijn nieuwe plaat Curiosity. Luisteraars in de Altioszaal laten zich in vervoering brengen door het internationale hedendaagse Half Easy Trio.

De komende maanden maakt Orpheus de overige namen bekend die de vijf live podia vanaf 15:30 uur tot na middernacht in Orpheus vullen. Tickets voor Generations zijn nu te koop voor het Early Bird tarief van € 25,-. Meer weten of meteen je tickets bestellen voor het festival op 19 september? Kijk dan op www.orpheus.nl/generations.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden