Foto: Roy Beusker Fotografie

Inwoners Apeldoorn winnen 187.500 euro bij Postcode Loterij

Apeldoorn – Een grote verrassing voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7326 XM (straat: Parlevinkershoeve) in Apeldoorn.

Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen in de februaritrekking van de Postcode Loterij. In september verdeelde de Postcode Loterij ook al een Straatprijs in Apeldoorn. Toen verdeelden twaalf deelnemers die meespeelden met postcode 7321 LH een bedrag van 462.500 euro met elkaar. 

Vanaf 1 februari wordt 100 dagen lang elke dag een Straatprijs bekendgemaakt.

Gewoonlijk reikt Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld de PostcodeStraatprijs uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig echter over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. De winnaars uit Apeldoorn zijn door Gaston verrast middels een videogesprek. De winnaars reageerden enthousiast.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (2 winnaars)
- 25.000 euro (2 winnaars)
- 12.500 euro (3 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Jeroen (47) wint 25.000 euro en werd tijdens zijn werk door Gaston verrast. Hij reageerde enthousiast: "Heel lekker, ik ga trakteren! Winnen doe je bij: de Postcode Loterij!"

Georgie (34) wint 50.000 euro en een auto. "Ook nog een auto?! Potverdikke.", reageert hij. "Ik ga het geld gebruiken voor een goede vakantie en iets schenken aan een goed doel."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden