Land van Moemasa - nieuwe boek van Barbara Konings uit Apeldoorn is verschenen

Apeldoorn - Op vrijdag 20 maart is het nieuwe boek 'Land van Moemasa' van Barbara Konings verschenen. Dit kinderboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Kay ligt samen met zijn hond Wolf diep te slapen in de grot van het Land van Moemasa. Van reizen naar een andere wereld word je behoorlijk moe. Zelfs als je niet eens weet dat je een tijdreis hebt gemaakt. Maar daar gaat snel verandering in komen…

Barbara neemt de jonge lezer mee naar het sprookjesachtige Land van Moemasa. Zij weet daarbij de sfeer gedetailleerd te beschrijven, en dat terwijl ze de vlotheid van haar schrijfstijl niet verliest.

Barbara (1972) is geboren in Amsterdam en woont samen met haar man, twee zonen, hond en twee katten in Apeldoorn. Ze heeft altijd al veel fantasie gehad en het leuk gevonden om verhaaltjes en brieven te schrijven. Op school kreeg ze vroeger dan ook vaak te horen dat ze niet zo moest dromen, maar opletten.

Ze is begonnen met het schrijven van het verhaal over het Land van Moemasa in een periode toen het fysiek niet zo goed met haar ging. Maar door te doen wat ze leuk vond, heeft dit haar mede geholpen om de moed erin te houden en stappen vooruit te zetten. Ze vindt het bijzonder hoe veerkrachtig we als mens zijn.

Het verhaal over het Land van Moemasa heeft ze geschreven vanuit dankbaarheid voor alle lieve mensen om haar heen.

Boekgegevens
Titel: Land van Moemasa
Auteur: Barbara Konings
Verschijningsdatum: 20-03-2020
Aantal pagina's: 172
ISBN: 9789464030860
Geïllustreerd: ja
Verkoopprijs: € 19,99
Uitvoering Paperback

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden