Gratis online cursus spreken Nederlands

Apeldoorn - Het corona virus maakt ons het leven moeilijk op dit moment. Scholen zijn dicht, cursussen zijn gestopt. Het leren van de Nederlandse taal is er niet gemakkelijker op geworden. We hebben daarom een oplossing bedacht: je kunt nu online Nederlands leren spreken.

Wil je ook goed Nederlands leren spreken? Wil je je alleen maar beter kunnen redden in het Nederlands? Of wil je het inburgeringsexamen halen? Of het staatsexamen B1 en B2? Wij kunnen je helpen! 

Voor wie is de cursus?
Ben je al lang in Nederland? Of nog maar kort? Dat maakt geen verschil. Of je nu vluchteling of expat bent, je kunt bij ons altijd deelnemen aan de cursus. De cursus zelf is gratis, er zijn geen kosten aan verbonden. Wij gaan dan gedurende 4 maanden met je aan de slag.

Hoe werkt het?
Op een vast moment in de week maak je via Skype op je mobiel of je laptop contact met je docent. Er is altijd les, of er nu 3 of 10 cursisten zijn. In een uur tijd behandelen we alledaagse Nederlandse taal. Je leert de belangrijkste begrippen. We besteden aandacht aan jouw taalproblemen en leren je in een vlot tempo spreektaal. Natuurlijk wil je ook zelf het spreken oefenen. Je kunt online vragen stellen en leert ook meteen van anderen.

Wat kun je verwachten?
In korte tijd leer je hoe je spontaan Nederlands kunt spreken, in allerlei situaties die zich elke dag weer kunnen voordoen. Je krijgt opdrachten die passen bij je niveau. De cursus duurt 4 maanden.

Over ons
Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Roman Nabizada (27) en Thierry Rijnhout (54) en hebben sinds kort de Nabiri Taalschool opgericht. Wij zijn al enige jaren met veel succes actief met het begeleiden en ondersteunen van anderstaligen bij het leren van de Nederlandse taal. Dat doen wij o.a. als taalvrijwilliger en taalcoach door middel van individuele en groepslessen, meerdere keren per week.

Meer weten?
Heb je vragen over deze online cursus Nederlands spreken? Stuur dan een mailtje naar Nabiri Taalschool, nabiritaalschool@gmail.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook vinden op Facebook, NT2 cursus online: https://www.facebook.com/groups/nt2cursusonline/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden