Foto:

Online kerkdienst Wilhelminakerk Beemte Broekland

Beemte Broekland - Komende zondag, 22 maart, zal vanuit de Wilhelminakerk in Beemte Broekland een online kerkdienst worden uitgezonden. Voorganger is Egbert Fokkema uit Twello. De uitzending begint om 10.00 uur. Organist is Jan-Kees Karels uit Apeldoorn. Als thema is gekozen voor ‘Vijf en twee is twaalf...’ Heel actueel uit te leggen nu zoveel creatieve ideeën ontstaan waarin hulp aan en omzien naar elkaar op ongelooflijke wijze gestalte krijgt.

In de kerk zullen, door de regelgeving omtrent het coronavirus, geen kerkgangers aanwezig zijn. De kerkenraad van de Wilhelminakerk wil echter graag zoveel mogelijk gemeenteleden, maar ook gasten, inwoners en belangstellenden uit de regio in de gelegenheid stellen een bemoedigende en troost biedende viering mee te maken. Daarom deze online-mogelijkheid.

Op de volgende wijze kunnen luisteraars en kijkers thuis aansluiten: ga naar www.kerkdienstgemist.nl Klik op Gelderland en vervolgens bij Plaatsnamen op Beemte Broekland. U kunt de viering van 22 maart in de Wilhelminakerk dan live meebeleven.

Fokkema zal in zijn liturgie bekende en houvast gevende liederen opnemen, zoals De Heer is mijn Herder, Beveel gerust uw wegen, Wat de toekomst brengen moge en Ga met God en Hij zal met je zijn. Ook kunnen we luisteren naar het prachtige Amazing Grace.

Juist in deze onzekere tijd, waarin velen elkaar niet kunnen ontmoeten, is het heel fijn om via computer of smartphone toch ‘verbondenheid’ te kunnen ervaren. Elkaar dragen in geloof, hoop en liefde in de kwetsbaarheid van het menselijk bestaan is meer dan ooit nodig en gewenst.

Aan de hand van enkele bijpassende Bijbelgedeelten wordt een korte overdenking gehouden. Luisteraars en kijkers kunnen, indien gewenst, van tevoren gebedspunten doorgeven aan de voorganger: egbertfokkema@kuiperserf.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden