Foto: Merlijn Doomernik

Beekbergen Klassiek met FUSE

Beekbergen - Voor kijkers van het tv-programma Podium Witteman behoeft Fuse vrijwel geen introductie meer. Het Amsterdamse zestal is een vaste toevoeging aan het format en laat al jaren hun veelzijdigheid zien in de muzikale liveshow over klassieke muziek en verwante genres.

In 2017 trad Fuse ook al op bij Beekbergen Klassiek. Het concert was toen uitverkocht. Op 14 maart 2020 brengen ze het programma: Fuse Live, grenzeloze topformatie in eigen muzikale wereld

Een energiek concert door een eigenzinnige topformatie. In Fuse Live speelt Fuse hun favoriete muziek, delen ze de persoonlijke verhalen achter hun werkwijze en maakt het publiek op een originele manier verder kennis met de groep en hun grenzeloze muzikale wereld.

Fuse brak door dankzij hun rol als huisband in het tv-programma Podium Witteman, maar minder bekend is de route die ze sinds 2012 hebben afgelegd: honderden optredens, van dampende clubs en serene kerken, tot festivalweides en concertgebouwen. De vele uren op het podium, onder de televisielampen en experimenterend in hun repetitiehok zitten ingesleten in het DNA van Fuse. Het maakt de zes vrienden aanstekelijk op elkaar ingespeeld en live onovertroffen.

Fuse bestaat uit:
Adriaan Breunis, altviool
Daniel van Dalen, percussie
Emma van der Schalie, viool
Julia Philippens, viool
Mascha van Nieuwkerk, cello
Tobias Nijboer, contrabas

Zaterdag 14 maart van 15.30 tot ca. 17.00 uur (geen pauze). Entree: € 25,-- volwassenen, € 10,-- jeugd tot 19 jaar. Locatie: Oude Kerk, Dorpstraat 35, Beekbergen

Kaarten bestellen via de website: www.beekbergenklassiek.nl

Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij:

Primera De Damper, Dorpstraat 54, Beekbergen
Boekhandel Mooiboek, Dorpstraat 84, Beekbergen

In de kerk: vanaf een uur vóór aanvang van het concert, mits niet uitverkocht

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden