Netwerkborrel Bestuurdersacademie Apeldoorn

Apeldoorn - Op 10 februari 2020 trapte de Bestuurdersacademie Apeldoorn het seizoen voor het eerst af met een netwerkborrel in Heerlijk Lokaal. Onder het genot van een hapje en drankje werd in gemoedelijke sfeer bijgepraat en afscheid genomen. De nieuwe website werd gepresenteerd en er was aandacht voor de publiciteitscampagne.

Afscheid werd genomen van trouwgedienden Gert Boonen, Mark Ratelband en Hans Romkema, allen lid van de kerngroep van de Bestuurdersacademie. Gert al bijna vanaf de start (2011), Mark en Hans een aantal jaren. We willen hen van harte bedanken voor hun bijdrage. Naast de jaarlijkse activiteiten zoals trainingen en bijeenkomsten (zie ‘Activiteiten’ op de website voor het huidige aanbod), zal dit jaar ook worden gestart met een campagne om inwoners van Apeldoorn te laten zien hoe leuk het is om in een (vrijwillig) bestuur zitting te nemen.

Kirsten Regtop, voorzitter van Stichting Samenspraak Apeldoorn, gaf in een mooi betoog aan wat het haar heeft gebracht om op relatief jonge leeftijd al onderdeel uit te maken van een vrijwillig bestuur. En passant aangevend dat ook haar stichting nog op zoek is naar een bestuurslid. Precies dit slimmigheidje geleerd als bestuurder.

Iedere aanwezige, niet geheel toevallig een brok aan ervaren bestuurders, ontving bij binnenkomst een kaartje met één vraag. De antwoorden staan op de website.

www.bestuurdersacademieapeldoorn.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden